Omako vai yhteinenkö?

Nykyaikana arvostamme vaivattomuutta ja helppoutta. Miksipä siis kaikki pitäisi omistaa itse? Käyttämällä yhteistä autoa voit päästää irti auton omistamiseen liittyvästä vaivasta, vastuusta ja riskistä.

Kun auton omistaa itse, se seisoo parkkipaikalla pudottamassa arvoaan tavallisesti yli 90 % käyttöajasta. Yhteiskäyttöautot katujen varsilla, toimistohotelleissa ja taloyhtiöiden pihoilla yleistyvät kovaa vauhtia. 

Omago Taloyhtiöauto on käyttäjien oma siinä mielessä, että käyttäjäkunta on rajattu omalle tutulle porukalle, muttei kuitenkaan kenenkään omaksi. 

Käyttäjät voivat ajatella Omagon olevan meidän yhtiön oma yhteiskäyttöauto. Tällä tavoin Omago eroaa monista muista yhteiskäyttöautoista, joiden käyttäjät ovat toisilleen tuntemattomia.

Omago tuo yhteiskäyttöautot taloyhtiöihin, kaikkialle Suomeen.

- Tommi Jokelainen, yrittäjä, Omago Oy


Omagon arvot

Arvo 1

Polttoaineet sisältyvät käyttömaksuihin. Käyttäjän tekemän tankkauskäynnin aika ja matka hyvitetään käyttäjälle automaattisesti. Tankin ei tarvitse olla aina täysi.

Arvo 2

Normaalit huollot ja korjaustoimenpiteet sisältyvät käyttömaksuihin. Huolto- ja korjaustilanteissa auto noudetaan ja palautetaan asiakkaiden käyttöön entistä ehompana.

Arvo 3

Pesut ja pesunesteet sisältyvät käyttömaksuihin. Käyttäjät pesettävät auton tarpeen vaatiessa. Pesukäynnin aika ja matka hyvitetään käyttäjälle automaattisesti.

Arvo 4

Omago Taloyhtiöautolla voit tehdä esim. kauppareissut entistäkin ekologisemmin kimppakyydillä. Käyttömaksut jakautuvat kimppamatkustajien kesken automaattisesti.

Visio

Lorem ipsum

4 vuotta/100.000 km*.

2 ensimmäistä vuotta on ilman kilometrirajaa.


Lorem ipsum

4 vuotta/100.000 km*.

2 ensimmäistä vuotta on ilman kilometrirajaa.

Kolmantena vuotena kilometriraja on 150.000 km.


Lorem ipsum otikko

4 vuotta/100.000 km*.

2 ensimmäistä vuotta on ilman kilometrirajaa.

Ajoakun takuu 8 vuotta/160.000 km*.


Lorem ipsum2 vuotta ilman kilometrirajaa.

Ajoakun takuu 3 vuotta/50.000 km*.

Digimarkkinointi & Verkkosivut: Markkinointitoimisto WDS